عسل به بیداری سیستم ایمنی بدن و دستگاه گوارش کمک می کند. مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که عسل می تواند به بهبود «سندرم روده تنبل» و دیگر مشکلات معده کمک می کند.

غذا خوردن برای سلامت و بهزیستی ما حیاتی است. ما برای تداوم زندگی خود نیازمند مواد غذایی هستیم. در برخی موارد، این که چه زمانی غذا می خورید و این که چه چیزی مصرف می کنید نیز می تواند مهم باشد. خوردن مواد غذایی خوب در زمان اشتباه نه تنها ممکن است سودی نداشته باشد، بلکه مضر نیز باشد.

بخور، نخورهای معده خالی!

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "لایف هک"، هدف از سالم غذا خوردن تنها مصرف مواد غذایی سالم و پرهیز از نمونه های بد و ناسالم نیست. بلکه آشنایی با بدن و آگاهی از چگونگی بهینه سازی غذایی است که قصد خوردن آن را دارید. این به معنای فراگیری چگونگی بهبود گوارش برای به حداکثر رساندن جذب مواد مغذی کلیدی مورد نیاز بدن است.

از جمله مواد غذایی که می توانید با معده خالی آنها را مصرف کنید می توان به چهار مورد زیر اشاره کرد:

میوه تازه

بخور، نخورهای معده خالی!

میوه در گروه مواد غذایی فوق العاده سالم قرار می گیرد که سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی، فیبر و آب است. با افزودن میوه ها به رژیم غذایی به شیوه درست و مناسب به دستگاه گوارش خود اجازه می دهید تا از فواید چشمگیر دریافت ویتامین و گوارش بهبود یافته بهره‌مند شود. آغاز روز با مصرف میوه به شما در سم زدایی بدن کمک می کند، میزان قابل توجهی انرژی در اختیارتان قرار می دهد، می تواند به کاهش وزن کمک کند و تمرکز شما بر انجام فعالیت های روزانه را افزایش می دهد.

قندهای ساده موجود در میوه برای جذب کامل در بدن به زمان نیاز دارند. هنگامی که میوه به تنهایی مصرف می شود و معده نیز خالی است، تمام مواد مغذی، فیبر غذایی و قندهای ساده موجود در میوه می توانند هر چه راحت‌تر پردازش شوند.

حریره جو دوسر و گندم سیاه

بخور، نخورهای معده خالی!

خوردن غذای تهیه شده از جو دو سر در ابتدای صبح و با معده خالی فواید مختلفی دارد. نخست، پوششی روی دیواره داخلی معده ایجاد می کند که از التهاب ناشی از اسید هیدروکلریک (HCL) پیشگیری می کند. همچنین، جو دوسر حاوی فیبر محلول است که به گوارش بهتر و کاهش سطوح کلسترول کمک می کند.

گندم سیاه نیز گوارش را تحریک می کند، در شرایطی که سطوح فشار خون و کلسترول را نیز کاهش می دهد. مصرف این ماده به پاکسازی سموم و فلزات سنگین از روده کمک می کند و احساس سیری را برای مدت زمانی طولانی‌تر حفظ می کند.

عسل

بخور، نخورهای معده خالی!

عسل به بیداری سیستم ایمنی بدن و دستگاه گوارش کمک می کند. مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که عسل می تواند به بهبود «سندرم روده تنبل» و دیگر مشکلات معده کمک می کند. همچنین، عسل به عنوان یک عامل پاک کننده عمل می کند و به بدن در رهایی از شر ویروس ها و باکتری ها کمک می کند.

تخم مرغ

بخور، نخورهای معده خالی!

مصرف تخم مرغ می تواند فواید سلامت مختلفی را برای شما به همراه داشته باشد. آن چه تخم مرغ را به یک ماده غذایی عالی برای مصرف با معده خالی تبدیل می کند، این حقیقت است که احساس سیری برای مدت زمانی طولانی‌تر را ایجاد می کند. مطالعات نشان داده اند که مصرف صبحگاهی تخم مرغ کاهش کالری دریافتی در طول روز را به همراه داشته است. همچنین، این ماده غذایی به کاهش چربی و کاهش وزن کمک می کند.

 

 

در کنار آگاهی از این که چه مواد غذایی را می توانیم با معده خالی مصرف کنیم تا هرچه بیشتر از فواید آنها بهره‌مند شویم، آشنایی با مواد غذایی که باید از خوردن آنها پرهیز شود نیز اهمیت دارد. خوردن غذای اشتباه در زمان اشتباه می تواند همه چیز را خراب کند. بهتر است از خوردن این مواد غذایی با معده خالی پرهیز کنید:

گوجه فرنگی

بخور، نخورهای معده خالی!

گوجه فرنگی سرشار از مواد مغذی و ویتامین C است. اما این ماده غذایی از سطوح بالای اسید تانیک برخوردار است که موجب افزایش اسیدیته معده می شود و می تواند در بلند مدت به زخم معده منجر شود. بهتر است گوجه فرنگی را با معده خالی مصرف نکنید و در وعده های ناهار یا شام از آن استفاده کنید.

ماست

بخور، نخورهای معده خالی!

بهتر است با معده خالی ماست نخورید زیرا فواید باکتری های اسید لاکتیک موجود در ماست به واسطه اسیدیته بالای اسید معده از بین می رود. بر همین اساس، هنگامی که ماست را با معده خالی و صبح هنگام مصرف می کنید، مقدار اندکی از فواید سلامت آن نصیب شما می شود.

قندهای فرآوری شده

بخور، نخورهای معده خالی!

همه ما می دانیم که مصرف بیش از اندازه قند برای سلامت انسان مضر است. اما آیا می دانید قندهای افزوده شده به بیشتر غذاهای فرآوری شده از اثری مشابه با نوشیدن بیش از اندازه الکل بر کبد برخوردار هستند؟ قندی که به طور طبیعی در میوه ها وجود دارد به واسطه فیبر موجود در آنها خنثی می شود، اما میزان قابل توجه قندهای افزوده شده در غذاهای فرآوری شده به ویژه اگر با معده خالی مصرف شوند، فشار مضاعفی بر کبد وارد می کند و خطر آسیب دیدن این اندام را افزایش می دهد. پس بهتر است برای صبحانه غذاهایی مانند دونات و پیراشکی مصرف نکنید.

موز

بخور، نخورهای معده خالی!

موز یکی از بهترین مواد غذایی مفید است. این میوه احساس سیری را در انسان ایجاد می کند، به رفع یبوست کمک می کند و برخی کارشناسان سلامت آن را یک ابرماده غذایی می دانند. با این وجود، موز حاوی مقادیر بالا از منیزیم و پتاسیم است که مصرف آن با معده خالی می تواند به بر هم خوردن تعادل منیزیم و پتاسیم در خون منجر شود. موز از جمله مثال های عالی برای خوردن یک ماده غذایی خوب در زمان اشتباه است.

چای و قهوه

بخور، نخورهای معده خالی!

نوشیدن قهوه با معده خالی موجب افزایش اسیدیته معده می شود که این شرایط می تواند به سوزش سر دل و سوء هاضمه در طول روز منجر شود. نوشیدن چای با معده خالی نیز می تواند ترشح اسید و صفرا را کاهش دهد که در گوارش کلی مواد غذایی و برای پردازش کلسترول اضافی ضروری است.

================

http://www.asriran.com/fa/news/509405

=================


برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
برای درمان کک و مک مصرف شیر، زردچوبه و عسل بسبار موثر است و برای بهبود جای جوش غذاهایی مثل جوانه گندم، جوانه عدس و جو، عنبه، حبوبات، کدو حلوایی و لیمو شیرین بیشتر استفاده کنند.
یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛ گفت: برای درمان جای جوش استفاده از ماسک پوست لیمو ترش به همراه عسل روزانه 10 دقیقه بر روی پوست، مصرف ماسک پودر صندل سرخ به همراه گلاب 15 دقیقه بر روی پوست بسیار موثر است.

وی ادامه داد: استفاده از ماسک سفیداب قلع به همراه شیر 15 دقیقه بر پوست برای درمان کک و مک، شفافیت و شادابی پوست مفید است. برای درمان کک و مک استفاده از لعاب اسفرزه، کف دریا و لیمو ترش دوماه بر روی پوست و ماسک پودر باقالای خشک شده به همراه آب و گلاب بسیار موثر است.

این پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: مصرف ماسک سفیداب کف و آب ماست  15 دقیقه روی پوست بدون ماساژ به مدت دو ماه برای درمان جای جوش موثر است. استفاده از ماسک ژل آلووئه ورا شب ها قبل از خواب 10 دقیقه بر روی پوست برای درمان جای جوش بسیار مفید است.

حیدری بیان کرد: ماسک پوره خیار و سیب زمینی خام شاداب کننده پوست کلاژن ساز دارای طبع سرد و ضد جوش است و ماسک شیرخشت به همراه شیر گاو محلی بر روی پوست به از بین بردن جوش و جای جوش به دلیل طبع سرد آن م ثر است.

وی تصریح کرد: استفاده از پوره ترب سفید و نمک دریا روی پوست به مدت 10 دقیقه موجب از بین رفتن جوش و جای جوش می شود. برای درمان جوش و جای جوش دارای خارش استفاده از ماسک سدر، ماست و شاتره از هرکدام یک قاشق چای خوری در یک کاسه ماست محلی بسیار موثر است.

این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: همچنین استفاده از صابون، نارگیل و گوگرد به همراه لیف نرم بر روی صورت روشی موثر برای شستشوی پوست های جوش دار است. همچنین شستشوی پوست پس از استفاده از لوازم آرایشی صروری است.

حیدری تاکید کرد: در افراد مبتلا به کک و مک های ژنتیکی باید دو تا سه ماه از ماسک کف دریا به همراه لیموترش استفاده کنند که پس از آن استفاده از روغن شتر مرغ بسیار مفید است. همچنین انجام آزمایش کبد در صورت بروز کک و مک ضروری است، زیرا ممکن است ناشی از اختلالات کبدی باشد.

وی اضافه کرد: استفاده از روغن نارگیل به عنوان ضد آفتاب بر روی پوست بسیار موثر است و یک لوسیون و نرم کننده پوست مناسب برای پوست های دارای طبع سرد است. همچنین روغن زیتون به همراه لیمو ترش و روعن شتر مرغ یک درمانگر مناسب برای جای جوش است.

این پژوهشگر طب سنتی اشاره کرد:  استفاده از ترکیب لیموترش، نمک دریا و آب برای شستشوی صورت به دلیل خاصیت ضد میکروب و آنتی باکتریال مفید است. همچنین استفاده از گلاب ناب برای پاک کنندگی پوست و  ماسک ریشه گیاه سوسن چلچراغ به همراه گلاب برای از بین بردن جای جوش مفید است.

حیدری تاکید کرد: بهترین درمانگر جوش و جای جوش استفاده انواع سفیداب ها مانند قلع، روی، نقره  و کف بسیار موثر هستند.

وی عنوان کرد: ماسک گل سرشوی سفید برای از بین بردن جای جوش و چربی پوست  بسیار موثر است. همچنین مصرف ماسک بوره ارمنی به همراه آب و لیمو ترش برای از بین بردن جای جوش و مشکلات پوستی و چین و چروک صورت تاثیر چشمگیری دارد.

این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: برای درمان کک و مک مصرف شیر، زردچوبه و عسل بسبار موثر است و برای بهبود جای جوش غذاهایی مثل جوانه گندم، جوانه عدس و جو، عنبه، حبوبات، کدو حلوایی و لیمو شیرین بیشتر استفاده کنند.

حیدری یادآور شد: مصرف موز، نارگیل، مربا، فلفل، بادنجان، ارده شیره، کنجد، عسل، چیپس، پفک، غذاهای صنعتی، غذاهای چرب، خامه، سس، شیرینی های قنادی و زرده تخم مرغ و همچنین استحمام و شستشو بیش از حد با آب گرم و مصرف لوازم آرایشی و کرم های نامناسب در افراد مبتلا به جوش، جای جوش و اسکار موجب تشدید عوارض می شود
===============
http://www.asriran.com/fa/news/509748
==========================

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
همه ما ممکن است گاهی دچار یبوست شویم. نوشیدن مقدار زیادی آب و اضافه کردن فیبر به برنامه غذایی به روان کردن روده ها کمک می کند اما گاهی در مصرف فیبر غفلت می کنیم و یا دارویی می خوریم که باعث یبوستمان می شود. یکی دیگر از مزایای روغن کنجد این است که کمک می کند همه چیز دوباره به حرکت دربیاید. استفاده یک یا دو قاشق غذا خوری روغن کنجد کمک می کند روده ها چرب شوند و شدت یبوست کاهش بیابد.
تحقیقات جدید نشان داده خواص روغن کنجد برای سلامت بسیار زیاد است. بعلاوه روغن کنجد برای پوست و مو نیز عالی است. همچنین از این روغن می توانید در آشپزی و برای اضافه کردن طعمی فوق العاده به غذای خود استفاده کنید.

از روغن کنجد به عنوان چربی سالم استفاده کنید

بیشتر ما می دانیم که چربی ها انواع مختلفی دارند. برخی خوب و برخی بد هستند و برای سلامت ضرر دارند. روغن کنجد سرشار است از چربی های دارای حلقه های اشباع نشده و چربی های غیر اشباع و همچنین میزان چربی های اشباع شده اش نیز پایین است. چربی های غیر اشباع و چربی های دارای حلقه های اشباع نشده برای سلامت قلب مفید هستند و کمک می کنند کلسترول تحت کنترل در بیاید. از سوی دیگر چربی های اشباع و چربی های ترانس التهاب و کلسترول کلی را تقویت می کنند که برای قلب بد است. یک چهارم فنجان روغن کنجد حاوی حدود 6.75 گرم چربی غیر اشباع، 7.84 گرم چربی دارای حلقه های اشباع نشده و 2.50 گرم چربی اشباع شده است.


از روغن کنجد برای ماساژ پا قبل از خواب استفاده کنید

بعضی از ما قبل از خواب روتین خاصی داریم. دندان هایمان را مسواک می زنیم، صورتمان را می شوییم، به پوست صورتمان کرم می زنیم، اما یک چیز آرامش بخش مانند ماساژ پا چه؟ ماساژ دادن خود یکی از قسمت های اساسی برنامه درمانی آیورودا است و همچنین روغن کند برای پوست نیز مفید است. مالیدن یک قاشق چای خوری روغن کنجد یا بیشتر به کف پا قبل از خواب کمک می کند می کند شب خواب راحت تری داشته باشید. به خاطر داشته باشید بعد از مالیدن روغن کنجد به کف پا جوراب بپوشید.

روغن کنجد مفید برای بهداشت دهان و دندان

اجداد ما برای داشتن دندان هایی سالم و رفع بوی بد دهان مسواک نداشتند، بنابراین مدت ها پیش آنها از شستشوی دهان با روغن استفاده می کردند ( در این روش یک قاشق غذا خوری روغن را به مدت 5 تا 10 دقیقه در دهان خود می چرخانید و سپس بیرون میریزید ). تحقیقات پزشکی نشان داده است این کار می تواند مقدار باکتری های دهان را کاهش دهد و به سالم نگه داشتن دهان و لثه ها کمک کند.

روغن کنجد پوست و استخوانتان را تقویت می کند

مواد مغذی روغن کنجد مانند دانه کنجد نیست چون روغن از بخش جدا شده دانه اصلی درست می شود. اما یکی از مواد معدنی که در روغن باقی می ماند زینک است. بیشتر زمانی به یاد زینک می افتیم که دچار سرما خوردگی یا آنفولانزا شده باشیم چون می تواند مدت زمان یا شدت علائم بیماری را کاهش دهد. اما زینک در بدن برای ساخت کلاژن نیز استفاده می شود و به پوستمان انعطاف بیشتری می بخشد. زینک حتی می تواند به تراکم استخوانتان نیز کمک کند.


روغن کنجد روان کننده روده است

همه ما ممکن است گاهی دچار یبوست شویم. نوشیدن مقدار زیادی آب و اضافه کردن فیبر به برنامه غذایی به روان کردن روده ها کمک می کند اما گاهی در مصرف فیبر غفلت می کنیم و یا دارویی می خوریم که باعث یبوستمان می شود. یکی دیگر از مزایای روغن کنجد این است که کمک می کند همه چیز دوباره به حرکت دربیاید. استفاده یک یا دو قاشق غذا خوری روغن کنجد کمک می کند روده ها چرب شوند و شدت یبوست کاهش بیابد.


روغن کنجد کمک می کند موها درخشان و پر بمانند

بیشتر ما بطری های نیمه پری از محصولات مراقبت از مو داریم که به خاطر تاثیر نداشتن رهایشان کرده ایم. روغن کنجد حاوی ویتامین B، ویتامین E، منیزیم، کلسیم و فسفر است – مواد مغذی ضروری که موها و پوست کف سر را تغذیه می کنند. این بار به جای قفسه شامپوهای داخل حمام به سراغ روغن کنجدی که در آشپزخانه دارید بروید. مقداری روغن زیتون را به ریشه موها و کف سر ماساژ دهید و بگذارید 30 دقیقه بماند. صبح روز بعد با آب گرم و شامپو شستشو بدهید.

با رادیکال های آزاد مقابله می کند

رادیکال های آزاد باعث آسیب رسیدن به DNA، سلول ها و پروتئین بدن ما می شوند. این نوع آسیب می تواند منجر به بروز بیماری هایی نظیر آلزایمر، پارکینسون و سرطان شود. مواد خاصی مانند الکل، دود تنباکو، آفت کش ها، آلودگی هوا و غذاهایی که می خوریم باعث تولید رادیکال های آزاد می شوند. مهم است که برنامه غذایی سرشار از آنتی اکسیدان استفاده کنیم تا با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه کنیم و استرس اکسیداتیو را کاهش دهیم. حتی تحقیقات جدید نشان داده آنتی اکسیدان ها به مقابله با آرتروز، پیشرفت سرطان، آسیب های عصبی و التهاب کمک می کنند.

روغن کنجد حرارت را تحمل می کند

روغن نارگیل و یا روغن اکسترا ویرجین زیتون هم برای پخت و پز مناسب است اما می توانید روغن کنجد را هم که می تواند حرارت بالا را تحمل کند نیز به این جمع اضافه کنید. روغن سوخته به جز بد بو کردن آشپزخانه و خراب کردن غذا برای سلامتمان هم مناسب نیست. نقطه دود کردن روغن حرارتی است که در آن روغن شروع به شکستن می کند و شروع به آزاد کردن رادیکال های آزاد و بو می کنند. یکی از چیزهای خوبی که در مورد روغن کنجد وجود دارد این است که نقطه دودش حدود 400 درجه فارنهایت است. بنابراین بدون اینکه غذا را دچار مشکل خاصی کند می تواند در پخت و پز مورد استفاده قرار بگیرد.


برای غدد چشایی وسوسه انگیز است

روغن کنجد جدای فواید و ویژگی مقاوم بودن در برابر سوختن به عنوان طعم دهنده ای عالی نیز در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. روغن کنجد طعمی آجیلی دارد و در غذاهای چینی و کره ای و همچنین هندی زیاد استفاده می شود. روغن کنجد را می توانید به دو شکل روغن کنجد بو داده و روغن کنجد معمولی پیدا کنید. روغن کنجد بو داده را از دانه های بو داده کنجد درست می کنند و تیره رنگ تر است و برای افزودن طعم آجیلی و دودی غذاها به کار می رود. روغن کنجد معمولی را هم با استفاده از دانه های کنجد غیر بو داده تولید می کنند. در درجه اول برای پخت و پز استفاده می شود. هر دوی این روغن ها را باید در یخچال نگهداری کرد تا از فاسد شدنشان جلوگیری شود، مخصوصا اگر مرتب استفاده شان نمی کنید.

یک مقدار کم کلی کار می کند

تنها با مقدار کمی روغن کنجد می توانید تاثیر گسترده ای روی غذا بگذارید. روغن کنجد قدرت طعم دهندگی و بوی قوی دارد.

چاشنی سالم و خوش طعم است

اگر از روغن کنجد برای پخت و پز استفاده نمی کنید، شرط می بندم الان کنجکاو شده اید که این روغن را به کار بگیرید. استفاده از روغن کنجد به عنوان یک چاشنی بسیار رواج دارد و در صورت تهیه آن لازم نیست نگران این باشید که حالا چطور استفاده اش کنید می توانید آن را در بیشتر غذاهای همیشگی مورد استفاده قرار دهید. کافیست چند دستور پخت که در آنها از روغن کنجد استفاده شده را مورد بررسی قرار دهید تا مقدراش نیز دستتان بیاید.

منبع: دکتر کرمانی

=================
http://www.asriran.com/fa/news/509716
============================

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
مواد قندی علاوه بر آنکه فرد را دچار معضل چاقی و بیماری دیابت می‌کنند رژیم غذایی مملوء از مواد قندی با بروز مواردی از ناهنجاری‌ها در عملکرد مغز همچون کم شدن قدرت حافظه و ضعف فعالیت‌های شناختی مرتبط است.
نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد مواد قندی نه تنها موجب افزایش وزن می‌شوند بلکه تاثیرات مخربی بر مغز دارند.

مواد قندی علاوه بر آنکه فرد را دچار معضل چاقی و بیماری دیابت می‌کنند رژیم غذایی مملوء از مواد قندی با بروز مواردی از ناهنجاری‌ها در عملکرد مغز همچون کم شدن قدرت حافظه و ضعف فعالیت‌های شناختی مرتبط است.

کارشناسان سلامت با بیان اینکه تمامی انواع مواد قندی مضر نیستند اظهار داشتند: بدن بیشتر مواد غذایی دریافتی را به مواد قندی تبدیل می‌کند. قند مفید یا گلوکز از مصرف کربوهیدرات‌ها تولید می‌شود. در واقع گلوکز سوختی برای سلول‌های بدن به حساب می‌آید.

دومین نوع مواد قندی فروکتوز است. فروکتوز دریافتی از طریق مصرف میوه‌ها و سبزیجات ضرری ندارد اما مصرف آن از طریق عسل، نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی و هر نوع خوراکی فراوری شده به سلامت ضرر می‌رساند. فروکتوز در تحریک کردن هورمون‌هایی همچون انسولین که به احساس سیری در فرد کمک می‌کند، ناتوان است.

مواد قندی، همچون یک ماده اعتیاد آور عمل می‌کنند. تنها مصرف مقدار کمی از مواد قندی باعث می‌شود مغز ماده دوپامین ترشح کند، ماده شیمیایی طبیعی در مغز که موجب تحریک احساس گرسنگی در فرد می‌شود. در یک بررسی مشخص شد افرادی که از مواد حاوی فروکتوز مصرف کرده‌اند در مقایسه با مصرف کنندگان خوراکی‌های حاوی گلوکز بیشتر دچار احساس گرسنگی و میل به خوردن می‌شوند.

همچنین مواد قندی باعث فرسوده شدن پوست می‌شود. وجود مقدار زیادی از مواد قندی موجب تجزیه کلاژن و الاستین در پوست می‌شود. علاوه بر این به محض ظاهر شدن چین و چروک روی پوست روشی برای درمان آسیب دیدگی وجود ندارد. تنها راه برای ترمیم چین و چروک‌ها به حداقل رساندن یا کنار گذاشتن مصرف مواد قندی است.

از دیگر مضرات مصرف مواد قندی از بین رفتن حسگرهای پرخوری است. به گفته کارشناسان مصرف بیش از حد مواد قندی مانع از فعالیت حسگرهای پیش گیرنده از پرخوری می‌شود.

همچنین فاکتور نورون‌زایی مشتق شده از مغز به این عضو در ارتباط با یادگیری و شکل گیری حافظه جدید کمک می‌کند. زمانیکه سطح این فاکتور پایین باشد مغز در یادگیری مطالب جدید ناتوان می‌شود.

به گزارش مدیکال دیلی، علاوه بر این حذف مواد قندی از رژیم غذایی با علائم مشابه با ترک کردن مواد مخدر همراه است. اولین و مهمترین گام در از بین بردن وابستگی به مواد قندی ایجاد تغییر قاطع در رژیم غذایی است.

منبع: ایسنا

================
http://www.asriran.com/fa/news/509725
================

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.