دودی که از زغال ناشی می شود سرشار از ذرات ریزی است و خطر ابتلا به سرطان ریه را 6 درصد افزایش می دهد. بدون شک با یک یا دو مرتبه کباب درست کردن روی منقل اتفاقی نمی افتد. مشکل زمانی است که به طور مداوم و مرتب در معرض چنین ذراتی قرار بگیرید.

سرطان! اسمی که همه را به هول و هراس می اندازد و هر روز خبر تازه ای در خصوص آن درج می شود. با وجود اینکه برخی از این اخبار دلگرم کننده است، اما باز سرطان در سرتاسر جهان، زندگی بسیاری را مختل کرده و عده ای را نیز به کام مرگ کشانده است.
با 10 نمونه از این عناصر و اشیای دم دستی سرطان زا بیشتر آشنا می شویم.
مصرف دخانیات مسئول 30 درصد سرطان ها است
اولین عنصری که در صدر لیست سیاه سرطان زاهای اعلام شده توسط سازمان بهداشت جهانی قرار دارد، دخانیات است. بله همین سیگارهایی که بی هوا آتش می زنید و یا به پشتی ها لم داده و قلیان دود می کنید. دخانیات مسئول بیماری های تنفسی جدی و بیماریهای قلبی عروقی است. مضرات دخانیات به همین جا ختم نمی شود.
عناصر آزادشده از محصولات آلومینیومی مانند کاغذ فویل و غیره خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. متاسفانه برخی خانم ها در آشپزخانه از این کاغذهای آلومینیومی زیاد استفاده می کنند
سیگار و قلیان را عامل 30 درصد سرطان ها می دانند که صرفا نیز به سرطان ریه محدود نمی شود. حال که نمی شود با برخی از عناصر سرطان زا و یا ژنتیک و غیره مقابله کرد، لطفا با استعمال سیگار و قلیان سرطان را با دستان خود به جان خود نیاندازید.
دستگاه های سولاریوم؛ زیبایی یا سرطان!
از ماه سپتامبر سال 2015 استفاده از کابین های برنزه کننده یا همان دستگاه های سولاریوم در کشور فرانسه ممنوع شده است. دلیل آن نیز ساده است.
دستگاه های سولاریوم که جوانان خود را به امید تغییر رنگ پوست و برنزه شدن به آن می سپارند، سرطان زا است. اشعه های ماورای بنفش ساطع شده از این دستگاه ها روی پوست باعث بروز ملانوم یا همان سرطان پوست می شود.
آرسنیک داخل آب شیر
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، آرسنیک به طور طبیعی در آب های زیرزمینی برخی کشورها وجود دارد. قرار گرفتن زیاد و افراطی در معرض این ماده باعث بروز سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های پوستی می شود.
به گفته سازمان بهداشت جهانی، میزان بالای آرسنیک در نوشیدنی ها و گاهی در آب شرب تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است. اینجاست که نقش مسئولین زیربط هر کشوری در جهت مقابله با این عوامل پررنگ می شود.
رنگ پارچه ها
اورامین نام یک ماده شیمیایی است که در برخی رنگ ها و برای رنگ کردن پارچه ها استفاده می شود.
استفاده از این ماده در برخی کشورها مانند فرانسه ممنوع است. اما در برخی از کشورهای دیگر در کارخانجات و برای رنگ کردن پارچه هایی که از آنها لباس و ملافه و غیره تهیه می شود، استفاده می کنند. متاسفانه این ترکیب خطر سرطان را افزایش می دهد.
مواد استفاده شده در تولیدی های کفش
اکثر سرطان ها ناشی از قرار گرفتن افراطی در معرض ترکیبات سمی و شیمیایی در محیط های کاری است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که برخی از ترکیبات استفاده شده در کارخانه ها و کارگاه های تولید کفش و چکمه خطر ابتلا به سرطان خون و سرطان مثانه را در کارگرها افزایش می دهند.
آتش شومینه برای ریه ها مضر است
در سال 2015 سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که تماس داشتن با آتش شومینه های هیزمی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه و همچنین مشکلات قلبی می شود.
به همین دلیل نیز هم اکنون تعبیه کردن شومینه های هیزمی در شهر پاریس فرانسه و سه استان دیگر این کشور ممنوع است.
ذرات آزاد شده از زغال
سازمان بهداشت جهانی در گزارش ماه مارس سال 2014 خود در خصوص خطرات آلودگی هوا تاکید بیشتری روی خطرات ذرات آزاد شده از ذغال (برای گرم کردن محیط زندگی یا طبخ غذا) داشته است.
به عقیده متخصصان دودی که از زغال ناشی می شود سرشار از ذرات ریزی است و خطر ابتلا به سرطان ریه را 6 درصد افزایش می دهد. بدون شک با یک یا دو مرتبه کباب درست کردن روی منقل اتفاقی نمی افتد. مشکل زمانی است که به طور مداوم و مرتب در معرض چنین ذراتی قرار بگیرید.
آلومینیوم: سرطان زای آشپزخانه
مرکز بین المللی بررسی های سرطان سازمان بهداشت جهانی، 107 نوع ماده ی سرطان زا را برشمرده است که آلومینیوم در جایگاه سوم سرطان زاترین این مواد قرار دارد.
عناصر آزادشده از محصولات آلومینیومی مانند کاغذ فویل و غیره خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. متاسفانه برخی خانم ها در آشپزخانه از این کاغذهای آلومینیومی زیاد استفاده می کنند. باید بدانید که گرم شدن این کاغذها عناصر آنها را فعال تر می کند.
رنگ های آلوده به سرب
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که سرب یک ماده ی سرطان زا است. متاسفانه افرادی که در حرفه ی نقاشی ساختمان فعالیت دارند و یا در انبار رنگ کار می کنند، بیشتر در معرض این مواد بوده و در معرض خطر هستند.
شوفاژهای خانگی
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، قرار گرفتن زیاد در معرض دی اکسید گوگرد در طولانی مدت برای مجاری تنفسی مشکل زا بوده و احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد.
این گاز بی رنگ بیشتر از سوزاندن سوخت های فسیلی مانند زغال سنگ یا نفت بویژه از طریق ماشین ها یا شوفاژ های خانگی منتشر می شود. به همین دلیل لازم است که در فصل سرما برای پیشگیری از مسمومیت، به خوبی هوای منزل را عوض کنید.
----------
منبع: تبیان
www.asriran.com/fa/news/429175
برچسبها:
تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir | نظر بدهید
اگرچه گردش ویتامین E در جریان خون ممکن است بالا باشد اما در افراد چاق این ریزمغذی های حیاتی راه خود را به بافت هایی که به آنها نیاز دارند، پیدا نمی کنند.

مطالعه اخیر محققان دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا نشان می دهد که افراد چاق به میزان بیشتری ویتامین E نیاز دارند چراکه وزن آنها و سایر مشکلات شان موجب افزایش استرس اکسایشی در آنها می شود، و همین مشکلات با مصرف ویتامین E کاهش می یابد.
به گفته محققان این پژوهش، افرادی که به شدت مبتلا به کمبود ویتامین E هستند، در معرض ابتلا به طیف گسترده ایی از بیماری های مرتبط با سندروم متابولیسم، از جمله بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر و سرطان هستند.
به لحاظ تئوری، افراد چاق باید دارای ویتامین E زیادی باشند، چراکه این ویتامین از جمله ریزمغذی های حلال در چربی است، اما تحقیقات جدید عکس این مسئله را نشان می دهد.
نتیجه مطالعه نشان می دهد اگرچه گردش ویتامین E در جریان خون ممکن است بالا باشد اما در افراد چاق این ریزمغذی های حیاتی راه خود را به بافت هایی که به آنها نیاز دارند، پیدا نمی کنند.
دکتر «مارت ترابر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «چربی موجب تولید اکسیدان هایی می شود که بر افزایش استرس متابولیک تاثیر دارند. ویتامین E، به همراه ویتامین C و برخی آنتی اکسیدان های دیگر، از مواد طبیعی کنترل کننده استرس اکسایشی هستند.»
به گفته وی، منطقی ترین شیوه، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم، حتی در زمان کاهش وزن، است، بدین ترتیب که با در نظر گرفتن دریافت روزانه ۱۰۰ درصد مولتی ویتامین های مورد نیاز بدن، میزان مجاز مصرف ویتامین E ۱۵ میلیگرم در روز است.
منبع: جام جم
www.asriran.com/fa/news/429720
برچسبها:
تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir | نظر بدهید
حدود 90 درصد از افرادی که به این باکتری مبتلا هستند زخم اثنی عشر میگیرند و حدود 80 درصد دچار زخم معده میشوند.

علت اصلی نفخ معده وجود باکتری هلیکوباکتر است که برای جلوگیری از رشد آن در بدن باید اقدامات لازم را انجام داد.
بیشتر مردم از وجود این باکتری در رودههای خود بیخبر میباشند که خارج از انتظار هم نیست. چون برای شناسایی این باکتری نیاز به آزمایش و تشخیص پزشک است.
اسم باکتری(H-PYLIRI) یا هیلی کوباکتر میباشد . این باکتری معمولا نشانه مانند آروغ زدن، نفخ، اسهال ، ریفلاکس معده و مری، سوزش سر دل ، یبوست و . . .
همراه دارد و موجب اختلال در سیستم گوارشی میشود.
حدود 90 درصد از افرادی که به این باکتری مبتلا هستند زخم اثنی عشر میگیرند و حدود 80 درصد دچار زخم معده میشوند. بنابراین باید از وجود این باکتری در رودههای خود نگران شوید و برای درمان آن اقدامات لازم را انجام دهید.
در ابتدای کار توصیه میشود به پزشک مراجعه کنید تا آنتی بیوتیکهای مورد نظر را دریافت کنید اما عادت درست غذایی خیلی نقش مهمی بر روند کاهش رشد این باکتری در بدن میشود دریافت ویتامین های E،A،C و زینک برای معده پوشش مناسبی را ایجاد میکند.
همچنین وجود پروبیونیک ها مانند لاکتوباسیلوس و بیفیدو باکتریوم امنیت را در سیستم گوارشی ایجاد میکنند، یک نوشیدنی مفید که موجب آرامش معده و درمان گر میباشد به شرح زیر است:
مواد مورد نیاز:
1- خیار (یک عدد)
2- یک دسته گشنیز و یا جعفری
3- یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
4- یک قاشق غذاخوری آب آلوئه ورا
5- یک عدد لیموترش
6- نصف لیوان آب
شما میتوانید تمامی این مواد غذایی را با هم مخلوط کنید و بنوشید این نوشیدنی علاوه بر اینکه دستگاه گوارش را از نفخ معده آرام میکند موجب چربی سوزی هم میشود. خیار یک جزء کلیدی این ترکیب میباشد که به مبارزه با چربیهای اشباع شده میانجامد.
جعفری وگشنیز کم کالری میباشند و هر دو موجب تقویت و جلوگیری از تورم معده میشوند زنجبیل نیز سوخت و ساز را بالا میبرد و از یبوست جلوگیری می کند آب لیمو هم سمزدایی میکند و آب آلوئه ورا برای کاهش وزن و چربی سوزی مفید است. با خوردن این نوشیدنی از دستگاه گوارش خود محافظت کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
www.asriran.com/fa/news/429784
برچسبها:
تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir | نظر بدهید
کاهو به خاطر دارا بودن "کاروتن"، مانع اکسید شدن کلسترول و گرفتگی رگ شده و قلب را تقویت می کند. کاهو دارای مقدار زیادی اومگا 3 و اومگا 6 است که به ویژه امگا 3 مانع التهاب شده و به فعالیت مغز و دیگر اعضای بدن کمک می کند. کاهو دارای ماده آرام بخش "لاکتوکاریوم" است که به خواب راحت کمک می کند، لذا به اشخاصی که دچار کم خوابی هستند توصیه شده قبل از خواب چند برگ یا آب آن را مصرف کنند.
بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران، گزارشی که به تازگی درباره فواید کاهو منتشر شده است، باعث می شود همواره در سفره باشد.1 – کاهو دارای کالری کم و بدون چربی است، می توان هنگام گرسنگی آن را بدون ترس از افزایش وزن یا مشکلات جسمانی تناول نمود، کاهو دارای مقدار زیادی الیاف و سلولوز است که احساس سیری به انسان می دهد، بنابراین از بهترین خوراکی ها برای کنترل وزن در بلند مدت است.
2 – کاهو حاوی ویتامین و املاح مهمی مانند ویتامین کا، اسید فولیک، منگنز، پتاسیم، ویتامین "ج" ، کلسیم و ویتامین "آ" است.
3 – کاهو قند خون را افزایش نمی دهد و بیماران دیابتی می توانند آن را بدون نگرانی مصرف کنند به ویژه که باعث افزایش وزن نمی شود.
4 – حتی اگر هر روز کاهو مصرف شود به خاطر طعم خوبش، انسان از آن زده نمی شود، همچنین باعث کاهش فشار خود می شود.
5 – کاهو باعث تسهیل هم غذا و جلوگیری از افزایش کلسترول خون می شود.
6 – کاهو به خاطر دارا بودن "کاروتن"، مانع اکسید شدن کلسترول و گرفتگی رگ شده و قلب را تقویت می کند.
7 – کاهو دارای مقدار زیادی اومگا 3 و اومگا 6 است که به ویژه امگا 3 مانع التهاب شده و به فعالیت مغز و دیگر اعضای بدن کمک می کند.
8 – بیست درصد کالری کاهو حاوی پروتئین است به همین دلیل خوردن آن مقدار زیادی از نیاز بدن به این ماده را تامین می کند.
9 – کاهو دارای ماده آرام بخش "لاکتوکاریوم" است که به خواب راحت کمک می کند، لذا به اشخاصی که دچار کم خوابی هستند توصیه شده قبل از خواب چند برگ یا آب آن را مصرف کنند.
10 – کاهو املاحی دارد که باعث دفع سموم بدن می شود، خواص قلیایی آن مانع افزایش اسید خون شده و تاثیر مثبتی بر سلامتی انسان دارد.
منبع: العالم
------------------
http://www.asriran.com/fa/news/462402
برچسبها:
تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir | نظر بدهید